Selasa, 14 Desember 2021

hepsi grubu gülçin

Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubu üyeleri Cemre Kemer Yasemin Yürük ve Eren Bakıcı ile sorunlar yaşayan Gülçin Ergül müzik kariyerine yalnız devam etme kararı aldı. Kaza İstanbul-İzmir yolu Susurluk mevkisinde meydana geldi.


Magazin Panosundaki Pin -

Kaza yapan Gülçin Ergülün son sağlık durumu Babası uyurken evi ateşe verdi Esenyurtta yangın faciası.

. Yeni tedbirler hayata geçiriliyor Vitor Pereiradan mağlubiyet yorumu. Hepsi Grubunun eski solisti Gülçin Ergül sevgilisiyle kaza geçirdi. ABDde törene silahlı saldırı.

Hepsi grubu üyesi Gülçin Ergül korkunç bir kaza geçirdi. Balıkesirde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilde bulunan Hepsi Grubunun eski solisti Gülçin Ergül 36 yaralanırken aracı kullanan arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti. Grubun ayrılması ise hayranlarını üzerken geçtiğimiz günlerde kızların arasındaki buzlar erimişti.

Ergül kazada yaralandı sevgilisi öldü Son dakika. Son dakika Magazin haberleri ve güncel Magazin haberleri burada. Sağlık Bakanlığından Omicron varyantı açıklaması.

Balıkesirde meydana gelen trafik kazasında bir döneme damga vuran Hepsi grubu üyesi şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı. Aracı kullanan sevgilisi iş insanı Erdaş Şeyda Lafçı hayatını kaybetti. Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubu üyeleri Cemre Kemer Yasemin Yürük ve Eren Bakıcı ile sorunlar yaşayan Gülçin Ergül müzik kariyerine yalnız devam etme kararı aldı.

Magazin son dakika haberleri ve en son magazin gelişmeleri. Hindistanın önde gelen askeri subayı olan Genelkurmay Başkanı Bipin Rawatın da aralarında bulunduğu 14 kişi taşıyan askeri helikopter Tamil Nadudaki Ooty yakınlarında düştü. Hepsi Grubundan Gülçin Ergüle kahreden haber.

logoblog

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

               
         
close